Haberal; “Hastane için yer arıyoruz”

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara hitap eden CHP sandıktan başarılı çıkmak için temposunu yükseltemeye devam ediyor. CHP’nin tutuklu adayı Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal, Zonguldaklıların haksızlığa dur diyeceğini belirtti. Haberal, Bakacakkadı’da yapmak istedikleri hastane için yer aradıklarını söyledi. CHP’liler Bahçelievler’den memnun ayrıldı.


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 12 Haziran 2011 Genel seçimlerine az bir zaman kala destek turlarını hız kesmeden devam ediyor.

CHP Zonguldak 1’nci sıra Milletvekili Adayı Başkent Hastanesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal, 4’ncü sıra Milletvekili Adayı Erol Sarıal, Merkez ilçe Başkanı Tarık Coşkun ve partililerle birlikte önceki akşam Bahçelievler Mahallesi’ne giderek Mahalle halkından destek istediler.

Erkan Haberal ve Erol Sarıal, gittikleri yerlerde CHP’nin vaatleri konusunda bilgiler verirken, özellikle İntibak Yasası, Aile Sigortası gibi temel konuların CHP iktidarında kesinlikle yaşama geçirileceğini söylerken, Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na da ilk etapta 5 bin kişinin alınacağını söylediler.

CHP 1’nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal ise babasının haksızlığa uğradığını, Zonguldak halkının bu haksızlık ve hukuksuzluğa 12 Haziran günü sandıkta dur diyeceğine inandığını söyledi.

Erkan Haberal, Zonguldak’a yaklaşık 700 kişinin çalışacağı bir hastane yapılacağı sözünü yineleyerek, hastane kurulması için yer tespit çalışmalarının devam ettiğini, büyük bir ihtimalle de Bakacakkadı mevkisine kurulabileceğini kaydetti.



CHP’YE HAL’DEN TAM DESTEK

CHP Milletvekili Adayı Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal, 4’ncü sıra Milletvekili Adayı Erol Sarıal Zonguldak Belediyesi Hal Müdürlüğü’ne giderek destek turlarına devam etti.

Hal esnafı ve şoförlerden destek isteyen CHP adayları, burada gördükleri ilgiden memnun kaldılar.



ŞOFÖRLERLE SOHBET ETTİLER

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal ve 4’ncü sıra adayı Erol Sarıal, Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, Hal ziyareti öncesi İlçe ve beldelere çalışan dolmuş şoförleri ile bir süre sohbet ettiler. Mazot fiyatının yüksek oluşundan yakınan şoförler, masraflarını karşılayamadıklarını söylediler.

4 yorum:

Sarslan dedi ki...

mirc
Sohbet

online sohbet odalarina chat programi olan mirc ile katılabilir veya hemen sohbet yapabilirsiniz

Sarslan dedi ki...

sohbet
mirc
Sohbet

online sohbet odalarina chat programi olan mirc ile katılabilir veya hemen sohbet yapabilirsiniz

Sarslan dedi ki...

sohbet
mirc


online sohbet odalarina chat programi olan mirc ile katılabilir veya hemen sohbet yapabilirsiniz

ErsinCe dedi ki...

Merhaba Sohbet W Sohbet Ağı üzerinde sohbet etmek isterseniz

Sohbet Et


Forumda zaman geçirmek isterseniz

Sohbet W Forum


adreslerinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yorum Gönder

AhaChat.Blogspot.Com

Bu Site Google Aramalarında Sohbet, Chat, Arkadaşlık, Arkadaşlık siteleri, Arkadaşlık sitesi, Sohbet odaları, Mirc indir, Mirc sohbet, Sohbet chat, Chat sohbet, Kelebek Sohbet gibi kelimelerde Öncelik etmektedir.