Zonguldakspor’da Niyazi imzaladı

Zonguldakspor, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Körfezspor’un 34 yaşındaki savunma oyuncusu Niyazi Hüseyinoğlu’nu kadrosuna kattı.
Zonguldakspor, dış transferde hızını kesmiyor. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen kırmızı-lacivertli yönetim geçtiğimiz Cumartesi günü dış transferde ilk atağını yaparak Hakan Tan ve Barış Yılmaz’ı renklerine bağlamıştı. Kulüp Başkanı Salih Demir, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Atalı ve Transferlerden Sorumlu Harun Demir’le Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen 34 yaşındaki tecrübeli defans oyuncu Niyazi Hüseyinoğlu Zonguldakspor’la anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Talat Özden’in raporu doğrultusunda transfer edilen Nizayi Hüseyinoğlu, ayağının tozuyla geldiği Zonguldak’ta kendini Kırmızı-Laciverti yapan imzayı attı. Bir çok önemli takımlarda futbol oynayan oyuncu, tecrübesiyle Zonguldakspor’a katkı sağlayacağı benziyor.

Niyazi Hüseyinoğlu’nun kariyeri

Türkiye Kupası’nda 18 maçta 1 gol, TFF 3. Lig’de 32 maç, TFF 2. Lig’de 58 maçta 2 gol, Süper Lig’de 74 maçta 1 gol, Bank Asya 1. Lig’de 46 maç, Bölgesel Amatör Lig’de 13 maçta 1 gol, A2 Lig’inde 22 maçta, 2. Lig’de ise 83 maçta forma giydi ve 2 gole imza attı.

1 yorum:

Bayram dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder

AhaChat.Blogspot.Com

Bu Site Google Aramalarında Sohbet, Chat, Arkadaşlık, Arkadaşlık siteleri, Arkadaşlık sitesi, Sohbet odaları, Mirc indir, Mirc sohbet, Sohbet chat, Chat sohbet, Kelebek Sohbet gibi kelimelerde Öncelik etmektedir.