Zonguldakspor’da imzalar atıldı

Zonguldakspor, dış transferde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’dan orta saha oyuncusu Hakan Tan (30) ve Ünye Belediyespor’un forveti Barış Yılmaz (23)’la, iç transferde ise sol kanat oyuncusu Ali Yıldırım’la (20) anlaşma sağladı.
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek Zonguldakspor, dış transferde 2 futbolcuyla anlaşma sağladı.



Daha önce dış transferde Kilimli Belediyespor’dan Kaan Tan’la anlaşan kırmızı-lacivertli ekip, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’dan Hakan Tan ve Ünye Belediyespor’dan Barış Yılmaz’ı renklerine kattı.

Teknik heyetin sunduğu rapor doğrultusunda Cumartesi günü, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası binasında Hakan Tan ve Barış Yılmaz ile bir araya gelen yönetim, bu iki futbolcuyla görüştü. Görüşmeler sonunda futbolcular Zonguldakspor Başkanı Salih Demir ve transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Harun Demir’le anlaşarak el sıkıştı.

Körfez Belediyespor’dan Talat Özden’in eski öğrencisi olan 30 yaşındaki Erzincan doğumlu tecrübeli oyuncu Hakan Tan, kariyerinde bir çok profesyonel takımda futbol oynadı. En son Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’da forma giyen Tan, “Çok büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Yeni bir süreçten geçen Zonguldakspor hedefleri olan bir takım. Ben de bu heyecana ve hedeflere ulaşılması açısından takıma katkı sağlayacağım için mutluyum. Köklü bir kulüpte bulunmaktan ayrıca mutluyum. Herkes için hayırlısı olsun” dedi.

Futbola Tarbzon’un Erdoğduspor takımında başlayan 23 yaşındaki genç oyuncu Bank Asya 1′inci Lig’den düşen Altay takımında profesyonelliğe geçiş yaptı. Ardından Trabzon Tütünspor forması giyen genç oyuncu en son, Ünye Belediyespor’da oynadı. Forvet oyuncusu Barış Yılmaz Bölgesel Amatör Ligde çıktığı 19 karşılaşmada toplam 11 gol atma başarısı gösterdi. Zonguldakspor’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu ” Hedefleri olan bir takımda futbol oynamak benim için önemli. Takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Burada olmaktan ötürü mutlu ve heyecanlıyım” dedi.


Ali Yıldırım yuvada kaldı

Kırmızı-lacivertli takım iç transferde Ali Yıldırım ile nikah tazeledi. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına mevcut kadrodaki futbolcularla başlayan Zonguldakspor daha önce, Suat Kerçin, Burak Et, Miraç Erdoğan, Tugay Sakar ve Mustafa Göktaş’la anlaşmıştı.

21 yaşındaki sol sakat oyuncusu Ali Yıldırım Cumartesi günü TSO binasında Basın Sözcüsü Şenol Altuntaş’la görüşüp kendini tekrar Zonguldakspor’lu yapan imzayı attı.

0 yorum:

Yorum Gönder

AhaChat.Blogspot.Com

Bu Site Google Aramalarında Sohbet, Chat, Arkadaşlık, Arkadaşlık siteleri, Arkadaşlık sitesi, Sohbet odaları, Mirc indir, Mirc sohbet, Sohbet chat, Chat sohbet, Kelebek Sohbet gibi kelimelerde Öncelik etmektedir.